-

Wij verzorgen uw catering op locatie, door heel Nederland. We zijn gevestigd in Best (bij Eindhoven)
Catering voor bruiloften, catering voor feesten, catering voor bedrijven, buffetten, en nog veel meer. Wij zijn gespecialiseerd in Arabische catering en koken traditionele gerechten uit de Syrisch-Libanese keuken. Onze catering is al mogelijk vanaf twintig personen!

We hebben catering met vis, vlees en kipgerechten maar bieden ook 100% vegetarische catering en 100% veganistische catering aan. Al onze catering is 100% halal.

Onze meest gekozen catering is onze catering in buffetvorm. Op deze pagina ziet u verschillende opties voor onze uitgebreide catering in buffetvorm. U kunt er ook voor kiezen om diverse hapjes / mezze toe te voegen aan uw catering, of een catering samen te stellen met enkel hapjes. Onze hapjes / bijgerechten ziet u hier.

HAPJESCATERING (MEZZE / TAPAS)
Heb je een feestje of bijeenkomst waar je heerlijke hapjes wilt serveren? Wij maken graag verschillende smeersels en hapjes voor je klaar. Prijzen zijn afhankelijk van het soort en de hoeveelheid hapjes die je kiest. Neem contact met ons op voor een prijsopgave / offerte.

Hapjes die we maken zijn o.a. deeghapjes (zoals börek gevuld met kaas en/of spinazie), vleeshapjes (zoals kibbeh of speciale Syrische worst), smeersels (zoals hummus, baba ghanoush, muhammara) en mini-versies van salades (zoals kleine schaaltjes met tabbouleh salade).

UITGEBREIDE CATERING (BUFFETVORM)
Voor bijzondere gelegenheden is het een goede optie om te kiezen voor onze catering in buffetvorm. Hierdoor heb je voor iedere gast wat wils! Er zijn verschillende mogelijkheden. Hieronder ziet u diverse opties. Als u het moeilijk vindt om zelf een keuze te maken uit alle gerechten, helpen we u hier graag bij.

CATERING MET BEDIENING
Wilt u graag bedienend personeel op uw feest? Wij kunnen hiervoor zorgen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om het eten op te laten dienen. Wij helpen u hier graag bij. Neem in dit geval contact met ons op voor een offerte.

CATERING MET DRINKEN
Naast het eten, kunnen wij ook het drinken voor uw feest verzorgen. Zowel de standaard drankjes zoals frisdranken, koffie en thee, als speciale Syrische drankjes. Wij verzorgen géén alcoholische dranken.

TOETJESCATERING
Met onze huisgemaakte Arabische zoetigheden kunnen we een geweldige 'sweettable' of een toetje achteraf serveren aan uw gasten. Hier ziet u een overzicht van de zoetigheden die altijd op voorraad zijn. Wilt u een speciaal toetje of een toetje met (slag)room? Neem contact met ons op. Wij maken allerlei soorten Arabische zoetigheden op bestelling.

Wilt u hulp bij het samenstellen van uw catering? Of een uitgebreide offerte laten opstellen? Neem contact met ons op via bestellen@memoriesofdamascus.nl of via 0620777624.

EENPERSOONSMAALTIJDEN
Het is tijdelijk niet mogelijk om losse (eenpersoons) maaltijden te bestellen.
Op 1 maart 2024 openen we (in sha Allah) een restaurantunit op Strijp S in de STR'EAT gourmet market (lees er hier meer over!). Daar kan je heerlijk bij ons komen tafelen of weer gerechten thuis laten bezorgen.

Als alternatief hebben we nu onze Memories of Damascus app-groep, waarin we plaatsen wanneer er éénpersoonsmaaltijden besteld kunnen worden (op basis van het weekmenu voor de AZC's waar wij voor koken en de caterings die dan plaatsvinden), en waar u doormiddel van een appje bij ons het betreffende dagmenu kunt bestellen en ophalen. U kunt lid worden van de groep via deze link. Wij plaatsen alleen zelf berichten in deze app, dus u hoeft niet te vrezen voor spam!